WEB BASIC :: SERRADORA FONTOVA

LA NOSTRA EMPRESA

LA NOSTRA EMPRESA

La nostra activitat s'inicia a mitjans dels anys 50 d'una manera quasi artesanal. A partir de l'any 1972 ens constituïm com a Serradora Fontova, S.A. que és quan adquirim uns nous terrenys d'aproximadament 60.000 m2 . Dels quals 2.500 corresponent a naus industrials i la resta està destinada a l'estockatge de fusta serrada i matèria primera.

Ens dediquem a la fabricació de tot tipus de fusta serrada: palets, caixes d'embalatge, materials de fusta per la construcció i fusta estructural, com bigues, jàsseres i cabirons.

L'experiència de la nostra empresa dins el sector de la fusta, la maquinària utilitzada i l'equip humà que la formen ens permet oferir als nostres clients una important gama de productes fustaners amb la qual cosa tenim la possibilitat de fabricar materials de mides comunes i especials.

Des de l'any 2005, la nostra empresa disposa d'un secader apte per a realitzar el tractament tèrmic fitosanitari en compliment de la NIMF-15.

La nostra instal•lació de tractament ha estat inspeccionada per l'organisme oficial competent en aquesta matèria i com a conseqüència la nostra empresa està inscrita en el "Registro Oficial de Operadores de Embalajes de Madera que cumplen la NIMF 15" amb el següent número : ES - 43- 0002

Tenim un consum anual de 9.500 tones de fusta que provenen del Pirineu català i també de les plantacions de les Landes de França. De la producció mensual en resulten de 600 a 800 m3 de fusta serrada. A banda d'això, hi ha les línies automàtiques per palet.

Des de l'any 2007, tenim implantat el sistema de cadena de custòdia de la fusta amb la qual cosa, la nostra organització adopta un sistema operatiu per tal de garantir la traçabilitat dels productes dins del marc de la normativa PEFC, que considera la gestió forestal sostenible com una eina estratègica d'empresa.
El contracte de llicència d'us de la marca PEFC ens permet certificar la fusta per a tots els clients que així ens ho demanin.

Les nostres instal•lacions es troben situades a Cabra del Camp, que tot i ser un petit poble de l'Alt Camp (Tarragona) es troba ben situat dins la xarxa viària catalana, ja que ens trobem a 4 km d'una de les sortides de la AP-2 Lleida-Barcelona, a 30 km de Tàrrega per on passa la A-2 Lleida-Barcelona i a 10 km de l'important polígon industrial de Valls.

 

SERRADORA FONTOVA SERRADORA FONTOVA SERRADORA FONTOVA SERRADORA FONTOVA
SERRADORA FONTOVA · Telf.: 977 630210 / Fax.: 977 631144 / e-mail: info@serradorafontova.com